Byggnationer i samarbete

Skarviks har under många år sålt ny- och ombyggnationer av tankfordon i samarbete med ledande tankproducenter.

willig-logo

Tankar i aluminium i samarbete med Willig GmbH
Sedan 2011 samarbetar Skarviks Bil med tankbilstillverkaren Kurt Willig GmbH i Straubing, nära München i södra Tyskland. Willig har erfarenhet av att bygga fordon till flera olika marknader och är ett av Europas mest välrenommerade företag inom tillverkning av tankfordon i aluminium med drygt 200 anställda.

Willig levererade bla fordon till Statoils senaste upphandling i Sverige och Danmark (2011/12). Skarviks Bil är återförsäljare av Willigs tankfordon i Sverige och Norge.

– För mer bilder och information om Willig se deras hemsida här willig

Byggnationer

Parsisa logo

Tankar i rostfritt stål i samarbete med Parcisa S.L.U

Parcisa S.L.U. ligger i provinsen Albacete i sydöstra Spanien. Företaget som ingår i Polosakoncernen är specialister på produktion av tankfordon i bla rostfritt stål. Företaget producerar tankar för livsmedel, kemikalier/farligt gods (isolerade och isolerade enligt ADR) standard, spolbilar/slamsugare. Parcisa producerar även tankar för bitumentransporter och tipptankar för pulver.

Fabriken har en kapacitet att tillverka 350 enheter varje år och finns representerade över större delen av Europa med en väl utbyggd eftermarknad.

Under november 2012 slöt Skarviks Bil avtal med Parcisa som innebär att vi kan erbjuda den skandinaviska marknaden högkvalitativa tankar i rostfritt.

– För mer bilder och information om Parcisa se deras hemsida här Parcisa 

Parcisa 1

FAKTA I KORTHET

WILLIG

Har under mer än 40 år utvecklat och levererat produkter för tankmarknaden. Willig har 200 anställda och levererar över 300 tankfordon per år. De finns representerade i Polen, Tjeckien, Slovakien, Ryssland, Kroatien, Grekland, Slovenien och nu i Sverige och Norge via Skarviks Bil.

Willig är stolta över att kunna leverera tankbilar av genomgående hög stabilitet och lång livslängd. De lägger mycket fokus på att utforma rätt design, hög kvalitet och anpassning av byggnationerna för respektive marknad. I kombination med  kvalificerad och noggrann personal kan Willig leva upp till både sina kunders och sin egna kvalitetsmål.

Willig Qstar samtal

Under 2012/13  levererades  5 semi-trailers till Q-STAR. Här Remi Skillingsås från QSTAR tillsammans med Jörgen Källgren och Andreas Heil, Exportchef för Willig.

qstar PARCISA

Företaget grundades 1968 och levererar idag 350 enheter i rostfritt stål varje år för olika ändamål. Parcisa levererar sina produkter till Andorra, Algeriet, Argentina, Belgien, Columbia, Frankrike, Grekland, Holland, Irak, Luxemburg, Marocko, Polen, Portugal, Storbrittanien, Rumänien, Ryssland, Tunisien, Turkiet, Tyskland, Ukraina, Urugay och nu även till Sverige och Norge via Skarviks Bil.

Parcisa Chemical 1

Parcisa har precis som Willig en väl utbyggd eftermarknad för service och reservdelar.