Byggnationer i samarbete

Skarviks har under många år sålt ny- och ombyggnationer av tankfordon i samarbete med ledande tankproducenter.

willig-logo

Tankar i aluminium i samarbete med Willig GmbH
Sedan 2011 samarbetar Skarviks Bil med tankbilstillverkaren Kurt Willig GmbH i Straubing, nära München i södra Tyskland. Willig har erfarenhet av att bygga fordon till flera olika marknader och är ett av Europas mest välrenommerade företag inom tillverkning av tankfordon i aluminium med drygt 200 anställda.

Willig levererade bla fordon till Statoils senaste upphandling i Sverige och Danmark (2011/12). Skarviks Bil är återförsäljare av Willigs tankfordon i Sverige och Norge.

– För mer bilder och information om Willig se deras hemsida här willig

FAKTA I KORTHET

WILLIG

Har under mer än 40 år utvecklat och levererat produkter för tankmarknaden. Willig har 200 anställda och levererar över 300 tankfordon per år. De finns representerade i Polen, Tjeckien, Slovakien, Ryssland, Kroatien, Grekland, Slovenien och nu i Sverige och Norge via Skarviks Bil.

Willig är stolta över att kunna leverera tankbilar av genomgående hög stabilitet och lång livslängd. De lägger mycket fokus på att utforma rätt design, hög kvalitet och anpassning av byggnationerna för respektive marknad. I kombination med  kvalificerad och noggrann personal kan Willig leva upp till både sina kunders och sin egna kvalitetsmål.

Willig Qstar samtal

Under 2012/13  levererades  5 semi-trailers till Q-STAR. Här Remi Skillingsås från QSTAR tillsammans med Jörgen Källgren och Andreas Heil, Exportchef för Willig.

qstar