Samarbetspartners

Byggnationer i samarbete

Skarviks har under många år sålt ny- och ombyggnationer av tankfordon i samarbete med ledande tankproducenter.

Willig

Sedan 2011 samarbetar Skarviks Bil med tankbilstillverkaren Kurt Willig GmbH i Straubing, nära München i södra Tyskland. Har under mer än 40 år utvecklat och levererat produkter för tankmarknaden. Willig levererar över 300 tankfordon per år. Willig levererar tankbilar av genomgående hög kvalitet och lång livslängd. De lägger mycket fokus på att utforma rätt design, hög kvalitet och anpassning av byggnationerna för respektive marknad. I kombination med kvalificerad och noggrann personal kan Willig leva upp till både sina kunders och sin egna kvalitetsmål.

Willig finns representerade i de flesta Europiska länder och sedan 2011 i Sverige och Norge via Skarviks Bil.

Alumatic

Alumatic Oy är ett innovativt företag inom tillverkning och reparation av ADR-transporttankar. Vi är ett företag som är flexibelt och tar hänsyn till kundens behov och tillhandahåller heltäckande tjänster till våra kunder. Alumatic gör kontinuerlig produktutveckling för att förbättra effektivitet och kvalitet. Alumatic Oy:s historia sträcker sig mer än 30 år tillbaka i tiden, när VD Tarmo Kylänpää började reparera transporttankar under sitt eget företagsnamn. Alumatic är också samarbetspartner med Willig för den finska marknaden.

Skarviks Bil har samarbete med Alumatic sedan 2019.

Rox International

Rox International köper in betongpumpar från Jun Jin och Everdigme, Sydkorea. Pumparna skeppas till Sverige på flatbeds och Bohustank monterar dessa på chassin som anpassas efter Rox International och kundernas specifikationer.

Skarviks Bil och Bohustank har sedan 2008 ett samarbete med Rox International.